Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /htdocs/web/plugins/content/plg_imagesized.php on line 45
Calonge i el Futbol PDF Imprimeix Correu electrònic
Exposicions

Calonge i el futbol

- Del 7 al 11 de Novembre del 2009 - 
 

  

Cada vegada més sovint ens anem acostumant a fer un vol fins a la galeria Tot Art i gaudir de les exposicions fotogràfiques que ens hi ofereix el Club Motor Clàssic Calonge.

Aquesta vegada ha tocat el futbol des del 1917 fins a la fi del segle passat. La primera foto corresponia a un partit jugat a Platja d'Aro durant la Guerra Civil, en uns temps en que jugar a futbol no era gens fàcil. El recorregut de fotos ens anava acostant mica en mica cap els nostres temps amb tot un seguit de fotos dels diferents equips, partits (casades contra solteres), actes ( inauguració del camp),.... un gran nombre de fotogràfies on  si podien veure a molts dels que han practicat aquest esport al nostre municipi.
 
Una exposició molt concorreguda que es va cel.lebrar durant la setmana de la festa major d'hivern del municipi amb gran exit. L'acte va contar amb la col.laboració de l'Ajuntament de Calonge. 

 


 
RocketTheme Joomla Templates